Capitalise.ai automatisk handelsplattform tillagd av ACY Securities


Den AI-baserade leverantören av bilhandels- och analyslösningar Capitalise.ai har meddelat att den Australienbaserade Retail FX- och CFD-mäklaren ACY-värdepapper kommer att integrera sitt system för kunder. Capitalise.ais system erbjuder handlare att helt automatisera handelsstrategier utan att förlita sig på några tekniska färdigheter, genom att använda no-code fri stil engelsk textinmatning (t.ex. “om / då”) och få varningar och insikter på språng, genom Capitalise.ai:s motor.

Andra Capitalise.ai-kunder inkluderar Interactive Brokers, FXCM, FTX, ErisX, Eightcap och mer.

Capitalise.ais egenutvecklade teknologi är baserad på artificiell intelligens, maskininlärning och naturlig språkbehandling för att omvandla enkla engelska textregler som skrivs in av handlare till anpassade algoritmiska handelsstrategier som automatiskt kan provocera fram varningar och exekveras direkt.

ACY Securities-handlare kommer att få gratis tillgång till Capitalise.ai:s kompletta svit av funktioner, inklusive backtesting, loopstrategier, smarta meddelanden och mycket mer. Användare kommer också att kunna komma åt Capitalise.ai:s mobilapp för Android och iOS, så att de kan behålla kontrollen över sina affärer 24/7, 365 dagar om året, och frigöra sig från att sitta framför skrivbordet.

I en kommentar till tillkännagivandet sa Alla Darwish, chef för Global Brokerage på ACY:

“Vi letar alltid efter sätt att tillföra värde för våra kunder. Introduktionen av Captialise.au till våra kunder stärker ytterligare vårt engagemang för att ge våra kunder värdefulla verktyg och insikter så att de kan förbättra sin handelskunskap och bli bättre handlare.”

Amir Shiovich, Capitalise.ai VD och medgrundare tillade:

“2022 visar redan fantastiska tillväxttrender för Capitalise.ai, och nya partnerskap som detta med ACY visar ett förtroendevotum från branschens möjligheter för automatisering av onlinehandel utan kod för att bli standarden för professionella handlare, var de än befinner sig. Jag är glad över att ha ACY ombord, och jag ser fram emot att få en verklig inverkan på deras handlares dagliga handelsupplevelse.”

Capitalise.ai tillhandahåller en analys- och handelsautomatiseringsplattform som förstärker mäklarföretags prestanda i toppskiktet genom att erbjuda en handelsupplevelse som förändrar spelet för handlare över hela världen. Under det senaste året mer än tredubblade Capitalise.ai sina partnerskap, antalet aktiva handlare, användningsskala och handelsaktivitet.

Med Capitalise.ai kan mäklare erbjuda sina handlare analytiska instrument och sömlös automatiserad handelsupplevelse som tidigare endast var reserverad för högtekniska handlare med kunskap att bygga skript på egen hand eller använda tekniska lösningar. För första gången kan handlare med noll tekniska färdigheter automatisera sin handel, med hjälp av freestyle-text, som “om/då” vanliga engelska regler.Source link