BUX anställer Delivery Hero exec Dan Zbijowski som CMO

[ad_1]

Den Amsterdambaserade neomäklaren BUX har tillkännagivit utnämningen av Dan Zbijowski som dess CMO. Han kommer att lämna Berlin-baserade “decacorn” och DAX-noterade företaget, Delivery Hero SE, för att ansluta sig till BUX:s ledningsgrupp, som leder företagets marknadsföringsinsatser, när de fortsätter att skala över Europa.

Yorick Naeff

Yorick Naeff, VD för BUX sa:

“När vi fortsätter att utöka vårt fotavtryck över Europa är vi redo för en ny fas av explosiv tillväxt. Vi har nått ett avgörande ögonblick i vår resa och Dan tar med sig erfarenheten av att ta en skala upp till enhörningsframgång. Hans djupa kunskap om de steg som krävs för att skala en ny affärsmodell kommer att vara avgörande eftersom BUX siktar på att nå ambitiösa tillväxtmål under de kommande månaderna.”

Dan Zbijowski har 15 års erfarenhet av att utveckla interna, multidisciplinerade team från snabbväxande nystartade företag, med 2 framgångsrika exits. Han var senast Vice President of Marketing på Delivery Hero i Berlin.

“BUX-teamets passion för att göra investeringar mer tillgängliga och den exceptionella passformen på produktmarknaden gjorde att gå med i detta uppdrag till ett enkelt val. Eftersom intresset för detaljhandelsinvesteringar fortsätter att växa i Europa, finns det både en ständigt ökande marknad som kan adresseras och ett tydligt kundproblem när det gäller att ta itu med finansiell kunskap, säger Zbijowski. “Vårt nya ETF-erbjudande visar att vi fortsätter att förnya oss för att hjälpa människor att ta de viktiga första stegen mot investeringar.”

Tillägget av Zbijowski följer ett exceptionellt år av utveckling för BUX. År 2021 tillkännagav BUX en finansieringsrunda på 80 miljoner dollar som har gått till att skala tillväxtinsatser samt att ta in ytterligare expertis. För att stärka ansträngningarna inom derivathandelsverksamheten välkomnade BUX också Storbritanniens VD Salim Sebbata 2021 och Jean-Rafael Nahas, som VD för Cypern, tidigare i år.[ad_2]

Source link