BrokerTec lanserar nästa generations handelsplattform för BrokerTec Stream


BrokerTec, en ledande leverantör av elektroniska handelsplattformar och teknologitjänster på räntemarknader, meddelade idag att de kommer att lansera en nästa generations handelsplattform för BrokerTec Stream, dess relationsbaserade streamingtjänst för amerikanska statsobligationer.

Befintliga BrokerTec Stream-klienter kommer att migreras till den nya plattformen under sista kvartalet 2022. Nästa generations plattform kommer att ge kunderna avsevärt förbättrade behandlingstider och snabbare marknadsdata. Det kommer att möjliggöra större prisupptäckt, säkerhet om utförande och kostnadseffektivitet för kunder och stödja deras övergripande handelsprestanda.

Den nya BrokerTec Stream-plattformen kommer att behålla befintliga funktioner som nuvarande API, handelsprotokoll för enkel biljett/full summa, fast prissättning och riktade order. Det kommer också att inkludera nya funktioner som svepbara beställningar, kund-till-klient-matchning och förbättrad lagerhantering för market maker.

Den nya BrokerTec Stream-plattformen kommer att fortsätta att dela samma frontend, kreditgränser och Straight Through Processing (STP) som BrokerTecs centrala limitorderbok för återförsäljare till återförsäljare (CLOB). Dessutom kommer det att integreras med branschledande ISV:er som Broadway Technology för att förbättra likviditeten och matchningsmöjligheterna.

“Att förse våra kunder med den mest avancerade tekniken för att förbättra exekveringsupplevelsen är av yttersta vikt för BrokerTec”, säger Sean Hodgson, verkställande direktör, BrokerTec Products. “Nästa generations BrokerTec Stream-plattform ger avsevärt reducerad latens och kommer att göra det möjligt för oss att förnya oss ytterligare genom att lansera nya produkter, ordertyper och exekveringslogiker i framtiden.”

“Vi ser alltid efter att arbeta med partners för att tillhandahålla bättre lösningar till kunderna”, säger John Estrada, Global Head of eMacro, Credit Suisse. “Den nya BrokerTec Stream-plattformen visar att innovationen fortsätter, och vi tror att kunderna kommer att dra nytta av den förbättrade förmågan att handla amerikanska statsobligationer.”

“Vi brinner för att arbeta nära våra kunder för att möta deras växande behov och förvandla deras ränteföretag”, säger Bruce Boytim, COO, Broadway Technology. “Vi är särskilt glada över att integrera BrokerTec Stream med Broadways Toc-plattform och fortsätta vårt uppdrag att ge våra kunder nya innovationer, likviditet och flexibilitet.”

Source link