Brokeree befordrar Victor Ivanov till Regional Head of Bus Dev

[ad_1]

MT4/MT5-mäklarens tekniska specialist Brokeree Solutions har tillkännagett befordran av Victor Ivanov, från Senior Business Development Executive till Regional Head of Business Development.

Julia Ilichyova, Operational Director på Brokeree Solutions sa:

“Victor har varit hos Brokeree i mer än tre år, under vilka han har levererat utmärkta resultat, tagit olika initiativ och ansvar och visat uthållighet. Hans bidrag och engagemang var avgörande för företagets fortsatta tillväxt under de senaste åren. Vi är stolta över att bygga vår framtid hand till hand med sådana teammedlemmar, och jag är övertygad om att Victor kommer att nå nya höjder i sin nya roll.”

Victor Ivanov började sin karriär som förnyelserepresentant, Ryssland & CIS på Veeam Software, där han tillbringade över 5 år innan han började på Brokeree Solutions. I den nya tjänsten kommer han att ansvara för att växa företagets verksamhet i EU, Mellanöstern och Afrika. Han kommer också att utveckla och hantera strategiska partnerskap för att växa det regionala affärsutvecklingsteamet.

“Jag är glad att få ta en aktiv del i det nya utvecklingsstadiet av Brokeree Solutions. Jag ser med spänning fram emot den nya rollen med dess nya utmaningar och möjligheter.” — sa Victor Ivanov. “Jag är säker på att det nya, regionala fokuset för affärsutvecklingsavdelningen och lokala flerspråkiga team av affärsutvecklingsspecialister kommer att hjälpa oss att ge den bästa servicen till våra kunder i EMEA.”

Brokeree Solutions, baserat i Estland, etablerades 2013. Företaget erbjuder nu en omfattande produktportfölj som täcker nästan alla möjliga mäklares önskemål om MetaTrader 4 och 5, inklusive investeringssystem, riskhantering, likviditetsaggregation, bonuskampanjer och marknadsdatainsamling .

Nyligen tillkännagav Brokeree Solutions en ny cross-server Social Trading lämplig för MetaTrader 4 och 5 mäklarhus.


[ad_2]

Source link