Broadridge utser Tyler Derr till CTO

[ad_1]

Broadridge Financial Solutions, Inc. (NYSE:BR) meddelade idag att Tyler Derr har utsetts till Chief Technology Officer (CTO) från och med den 1 juli 2022.

I denna roll kommer han att fungera som den ledande teknikansvarige inom Broadridges leverans av SaaS och andra tjänster i världsklass till ledande finansiella tjänster. Han kommer att ansvara för att övervaka Broadridges globala teknikteam, inklusive programvaruutveckling, produktleverans, arkitektur, infrastruktur, cybersäkerhet och teknikverksamhet.

Mr. Derr kommenterade:

“Det är en spännande tid att bli nästa CTO för Broadridge. Vi genomför vår vision om att bli den ledande teknikpartnern för våra kunder genom att leverera innovativa lösningar baserade på en modern komponentarkitektur som fortsätter att kontinuerligt öka vår interoperabilitet och skalbarhet. Den utvecklingen gör det möjligt för oss att driva ett ständigt ökande värde för kunderna samtidigt som vi bygger fantastiska karriärer för de mest begåvade teknikmedarbetarna i branschen.”

I sin nya roll kommer Mr. Derr att rapportera direkt till VD Tim Gokey. Herr Derr har varit på Broadridge i 10 år som CTO och senare Chief Administrative Officer för Broadridges globala teknologi- och verksamhetsverksamhet (GTO). År 2021 erkändes Tyler av The Financial Technology Report som den högst rankade FinTech Product Executive för sin vision, affärsmannaskap och ledarskap över team. Senast har han fokuserat på Broadridges branschledande förmögenhetsinitiativ.

Innan han började på Broadridge, arbetade Mr. Derr på Oppenheimer, som CTO för H&R Blocks globala skatteverksamhet och inom private equity.

Herr Derr efterträder John Hogan som tjänstgjort i denna roll sedan 2014 och tidigare i år begärde att få övergå till en ny ledarroll. Mr. Hogan kommer att ge råd till Mr. Gokey och Mr. Derr i hans nya roll och fortsätta sina fasta roller i risk- och kapitalkommittéer och övervaka Broadridges Indiens verksamhet som rapporterar till Mr. Gokey.


[ad_2]

Source link