Binance tillkännager NFT-samarbete med Cristiano Ronaldo

[ad_1]

Kryptovalutaföretaget Binance tillkännagav idag ett exklusivt flerårigt partnerskap med den portugisiske fotbollslegenden Cristiano Ronaldo.

Den femfaldige Ballon D’or-vinnaren går samman med Binance för att ge en unik upplevelse för fotbollsfans över hela världen, med en serie NFT-kollektioner som kommer att lanseras exklusivt på Binances officiella NFT-plattform. Registrerade Binance-användare i utvalda länder kommer också att kunna köpa samlingarna med Binance Pay.

Den första kollektionen, som planeras att lanseras senare i år, kommer att innehålla ikoniska mönster skapade i samarbete med Ronaldo.

“Ingenting är viktigare för mig än fansen, så tanken på att ge oöverträffade upplevelser och tillgång via den här plattformen är något som jag ville vara en del av”, säger Ronaldo. “Jag vet att fansen kommer att njuta av samlingen lika mycket som jag gör.”

“Cristiano Ronaldo är en av världens bästa fotbollsspelare och har överskridit sporten för att bli en ikon i flera branscher. Han har samlat på sig en av världens mest hängivna fanbaser genom sin autenticitet, talang och välgörenhetsarbete”, säger Binances grundare och VD “CZ” (Changpeng Zhao). “Vi är glada över att ge hans fans exklusiva engagemangsmöjligheter att få kontakt med Ronaldo och äga ett stycke ikonisk sporthistoria.”

Binances samarbeten med fotbollsstjärnor har inte alltid varit felfria. En tweet om Binance fick den spanske fotbollsstjärnan Andrés Iniesta i problem med tillsynsmyndigheter i november 2021.

Då postade Spaniens finansmarknadsregulator CNMV följande svar på Iniestas tweet:

“Hej @ andresiniesta8, kryptotillgångar, eftersom de är oreglerade produkter, har vissa relevanta risker. Det är tillrådligt att läsa uttalandet från @CNMV_MEDIOS av 9/2/2021 https://bit.ly/3d1rDWN och informera dig själv noggrant innan du investerar i dem eller rekommenderar andra att göra det”.


[ad_2]

Source link