Binance öppnar helt och hållet banköverföring i EUR och GBP via SEPA och snabbare betalningar

[ad_1]

Binance och Paysafe kommer att helt återuppta EUR- och GBP-insättningar respektive uttag via SEPA-betalningsnätverket (SEPA) och Faster Payment Services (FPS), från och med måndag 2022-03-07 11:00 AM (UTC) för både Desktop och App.

Binance-återförsäljare över hela Europa, med undantag för Nederländerna och Schweiz, kommer att kunna göra EUR-överföringar direkt via SEPA.

För närvarande är stöd för företagskonton inte tillgängligt. Binance samarbetar dock aktivt med Paysafe för att utöka vårt utbud av tjänster.

För att fira återkomsten av SEPA och FPS kommer Binance att erbjuda alla verifierade användare noll avgifter för att sätta in EUR via SEPA och GBP via FPS fram till 2022-03-31 23:59 (UTC).

Kunder rekommenderas att inte göra några överföringar med ett belopp under 3,00 EUR eller 3,00 GBP. Efter avdrag för relevanta avgifter kommer alla överföringar under 3,00 EUR eller 3,00 GBP inte att krediteras eller returneras.

Faster Payment är en betalningsnätverkstjänst integrerad via Paysafe, som gör det möjligt för användare att sätta in och ta ut fiat-valutor via banköverföringar.

[ad_2]

Source link