Binance Labs leder seed round finansiering av Sender Wallet


Binance Labs, Binances riskkapitalarm och innovationsinkubator, meddelar att den ledde startrundan för Sender Wallet, en plånbok som inte är förvaringsbar byggd på NEAR-protokollet. Sender Wallet kommer att använda medlen för att utöka sin FoU-personal, bygga globala samhällen och påskynda sin ekosystemtillväxt.

Sender Wallet tillhandahåller en plånbokshanteringslösning med olika inbyggda funktioner som att skicka och ta emot digitala tillgångar, omedelbart byte, NFT-galleri och insats. Sender Wallet stöder fyra vanliga webbläsare: Chrome, Brave, Edge och Kiwi, och är integrerad med topp NEAR Protocol-projekt, vilket ger användarna en sömlös upplevelse av att utforska dApp-världen.

Nicole Zhang, investeringsdirektör på Binance Labs, sa:

“Vi har varit mycket imponerade av Sender Wallets tillväxt sedan lanseringen, vi ser den också som en viktig infrastruktur och den ekologiska ingången till NEAR-ekosystemet, varför vi väljer att stödja Sender Wallet.”

Inom en snar framtid planerar Sender att stärka säkerhetsnivåerna genom att arbeta med SlowMist, lansera en mobilversionsplånbok, lägga till mer stöd för flera kedjor och integrera och kommunicera mycket mer med samhället och hela NEAR-ekosystemet.

Utöver Binance Labs deltog även Metaweb Ventures i denna investeringsrunda.

Source link