Binance att sluta erbjuda optioner och hävstångseffekter i Sydafrika

[ad_1]

Kryptovalutaväxling Binance meddelar idag förändringar i sitt erbjudande i Sydafrika. Företaget kommer att sluta erbjuda följande produkter till sydafrikanska användare:

  • Framtider
  • alternativ
  • Marginal
  • Utnyttjade tokens

Med omedelbar verkan kommer sydafrikanska användare att vara begränsade från att öppna nya konton för dessa produkter. Användare har 90 dagar på sig att minska och stänga sina positioner för dessa produkter. Användare kommer att kunna fylla på marginalbalanser för att förhindra marginalanrop och likvidationer, men de kommer inte att kunna öka eller öppna nya positioner.

Användare kommer inte längre att kunna minska eller stänga sina positioner manuellt efter den 6 januari 2022 23:59 (UTC). Därefter stängs alla återstående öppna positioner.

Låt oss påminna om att Binance i september meddelade att sina kunder i Singapore inte kommer att kunna komma åt vissa funktioner på Binance.com, inklusive fiat -insättningstjänster, spothandel med kryptovalutor, köp av kryptovalutor via fiat -kanaler och likvidbyte.

Förändringarna i Binances erbjudanden i Singapore tillkännagavs ungefär en vecka efter att företaget sa att det kommer att sluta erbjuda terminer, optioner och hävstångseffekter till befintliga australiensiska användare.

Begränsningarna implementeras när Binance upplever en våg av reglerande åtgärder mot det. I juli tillkännagav exempelvis Malaysias Securities Commission verkställighetsåtgärder mot Binance för olagligt drift av en digital tillgångsbörs. Hongkongs Securities and Futures Commission (SFC) har också varnat för kryptovalutaföretaget.

[ad_2]

Source link