BidX Markets anställer Robert Brown som chef för strategisk utveckling

[ad_1]

BidX Markets, leverantör av likviditetslösningar med flera tillgångar, har tillkännagivit att de utökar sitt team med tillägget av industriveteranen Robert Brown som chef för strategisk utveckling.

Robert Brown har lång erfarenhet av att arbeta med FX-mäklare, Proprietary Trading Firms (HFTs) och Exchanges, samt konsulttjänster inom dessa områden. Han arbetade med institutionell FX-försäljning för LMAX från 2011-2019 och har sedan dess drivit FX-leverablesbutiken SugarCane Capital.

Simon Blackledge, VD och grundare av BidX Markets, sa:

“Jag är glad att kunna meddela att Robert Brown kommer att leda vårt strategiska utvecklingsteam. Vi strävar efter att erbjuda våra kunder den bästa handelsupplevelsen och har betydande expansionsplaner för 2022, inklusive att gå in på nya marknader, förbättra våra handels- och likviditetstjänster, samt att ytterligare växa vårt talangfulla team.”

“Robert har varit i onlinehandels- och investeringsbranschen i mer än ett decennium. Jag är övertygad om att han med sin långa expertis är den bästa personen för att genomföra dessa planer på ett så effektivt sätt som möjligt.”

Robert Brown, chef för strategisk utveckling på BidX Markets, kommenterade:

“Jag ser mycket fram emot att leda BidX Markets expansionsplaner och arbeta med ett välrenommerat team. BidX Markets har nyligen gjort några betydande förbättringar av sitt erbjudande som stödjer den snabba tillväxten de upplevt under de senaste 12 månaderna. Förutom starka ekonomiska resultat och framåtblickande är en gedigen företagskultur också viktig för mig. BidX Markets är ledande inom alla dessa aspekter, därför är jag övertygad om att 2022 kommer att bli vårt starkaste år hittills.”

BidX Markets är en global FCA-reglerad leverantör av likviditetslösningar för flera tillgångar, som ger skräddarsydd åtkomst för mäklare, kapitalförvaltare och fonder till branschledande Tier 1-likviditets-, anslutnings- och distributionstjänster. Företaget tillkännagav nyligen ett strategiskt partnerskap med multibank ECN-leverantören Solid FX i ett steg mot att öka sitt skräddarsydda erbjudande av likviditetslösningar.

[ad_2]

Source link