BGC Partners arrangerar första mellanliggande blockhandel av CME Group Bitcoin-optioner i Asien

[ad_1]

GFI (HK) Securities LLC, ett dotterbolag till BGC Partners, Inc. (NASDAQ:BGCP) meddelar att det har arrangerat den första mellanliggande blockhandeln någonsin av CME Group Bitcoin-optionskontrakt i Asien mellan Cumberland DRW LLC och Goldman Sachs.

Förutom BGC:s omfattande erbjudande om kryptovaluta, är BGC aktivt engagerad i det digitala samhället för att säkerställa att det förblir den pålitliga partnern i denna snabbt växande tillgångsklass. Denna transaktion sammanförde stora globala marknadsaktörer inom kryptovalutaområdet.

Sedan första kvartalet 2022 har BGC varit aktiva i flera segment av den digitala marknaden och framgångsrikt arrangerat transaktioner i optioner på flera börsnoterade ETF:er och andra transaktioner i optioner på CME Group Bitcoin-terminer och optioner på CME Group Micro Bitcoin-terminer. Den 7 april 2022 meddelade BGC att det arrangerade den första blockhandeln någonsin med Micro Bitcoin-optioner som erbjuds av CME Group.

I väntan på en aktiv OTC-grossistmarknad för kryptovaluta, etablerar BGC elektroniska plattformar och röst-/hybridnoterade mäklarbord i stora finansiella centra för att underlätta den förväntade tillväxten i denna sektor.

Brad Howell, VD för Asia Pacific för BGC, kommenterade:

“Vi är glada över att samarbeta med Cumberland och Goldman Sachs för att genomföra de första börsnoterade kryptovalutaterminerna och optionsblockerarna via CME Group i Asien. Denna transaktion markerar BGC:s fortsatta engagemang för att utöka vårt utbud av kryptovaluta och att arbeta med våra globala motparter för att utveckla denna snabbt utvecklande tillgångsklass.”

Paul Kremsky, global chef för affärsutveckling för Cumberland, sa:

“Sedan Cumberland DRW först etablerade en OTC-kryptovalutadisk 2014, har målet alltid varit att hjälpa institutioner att ta sig in i utrymmet för digitala tillgångar. BGC kommer att vara en nyckelpartner för att öppna den växande tillgångsklassen för en bredare grupp av banker, fonder och investerare, och Cumberland är extremt glada över att arbeta med dem som en likviditetsleverantör.”


[ad_2]

Source link