BDSwiss utökar sitt Cryptocurrency-erbjudande med nio nya CFD:er


Det ledande finansiella tjänsteföretaget BDSwiss med flera tillgångar har tillkännagett expansionen av sitt kryptovalutaerbjudande med nio nya CFD-kryptopar. De senaste myntlistorna ansluter sig till BDSwiss befintliga kryptovalutasortiment som inkluderar några av världens största kryptovalutor efter börsvärde, parat mot EUR och USD.

De nyligen listade mynten kommer som svar på en ökning i efterfrågan från investerare som handlar med CFD:er i kryptovaluta på BDSwiss-plattformarna och inkluderar några av de mest eftertraktade kryptovalutorna som handlar eller förknippas med de senaste decentraliserade teknologierna, inklusive Metaverse, DApps, NFT, DeFis och Smarta kontrakt:

● Decentraland (MANAUSD): en populär Ethereum-token som driver Decentralands virtuella verklighetsplattform.

● Quantum (QTUMUSD): en kryptovaluta som kombinerar säkerheten i Bitcoins blockkedjemodell och flexibiliteten i Ethereums smarta kontrakt.

● Stellar (XLMUSD): ett smart kontraktsaktiverat blockkedjenätverk som fokuserar på främst gränsöverskridande betalningar.

● Polkadot (DOTUSD): ett flerkedjigt protokoll som driver överföringar av data eller tillgångar över flera kedjor, vilket gör att blockkedjor blir mer interoperabla.

● Cardano (ADAUSD): ett digitalt mynt som driver Cardano-nätverket – en flexibel, hållbar och skalbar blockchain-plattform för att driva smarta kontrakt.

● Solana (SOLUSD): en högpresterande blockkedja som stöder utvecklare runt om i världen i att skapa mycket skalbara kryptoappar

● Axie Infinity Shards (AXSUSD): styrningen av Axie Infinity-speluniversumet.

● Gala (GALAUSD): en blockchain-baserad, play-to-earn-spelplattform som gör det möjligt för användare att tjäna sin GALA-token för att uppnå milstolpar i spelet.

● DOGE (DOGEUSD): det mest populära memmyntet på marknaden (baserat på Doge Internet-memet).

Dessa nya tillägg bringar det totala antalet kryptovalutor som är tillgängliga för handel på BDSwiss MetaTrader-, WebTrader- och mobilappplattformar till 26 kryptopar. Det bör noteras att BDSwiss kryptoerbjudande endast är tillgängligt under varumärkets BDS Markets och BDS LTD-enheter som verkar utanför EU.

Alla BDSwiss CFD-kryptopar är tillgängliga vid några av de mest konkurrenskraftiga handelsvillkoren och gör det möjligt för handlare att dra nytta av 24/7 marknadstillträde, 1:5 hävstång, flexibla handelsstorlekar från mindre än $1 (beroende på den underliggande kryptovalutan), samt alternativet att gå lång och kort för att maximera handelsmöjligheter. För att hjälpa handlare att navigera i denna mycket volatila tillgångsklass erbjuder BDSwiss även alla kunder med live-handelskonton avancerade kartverktyg och automatiserade marknadsskannrar som Autochartist och Trading Central som varnar användare i realtid om pristrender och potentiella bryt-/ingångspunkter.

BDSwiss vd Nicolas Shamtanis kommenterade den senaste kryptonoteringen:

“I ljuset av den starka efterfrågan på kryptohandel är vi glada över att nu kunna erbjuda våra kunder ett ännu bredare urval av kryptovalutapar. Efter vårt åtagande att erbjuda en handels- och investeringsupplevelse i världsklass, kommer vi på BDSwiss att fortsätta att förnya och utöka vårt breda utbud av finansiella tjänster och underliggande tillgångar i linje med våra kunders behov och marknadens dynamiska krav.”

BDSwiss är en ledande finansiell tjänstegrupp av reglerade enheter, som erbjuder skräddarsydda CFD-handels- och investeringsprodukter till mer än 1,5 miljoner registrerade kunder i över 180 olika länder. Sedan starten 2012 har BDSwiss tillhandahållit förstklassiga produkter, ett brett utbud av plattformar, konkurrenskraftiga priser och snabb utförande på mer än 1 000 underliggande instrument inklusive ledande företagsaktier och ETF:er med direkt marknadstillträde samt hundratals CFD:er inklusive valuta, aktier, råvaror och index. BDSwiss följer ett strikt regelverk och driver sina tjänster på en global skala under ett antal olika licenser och registreringar.
Source link