BDSwiss lanserar ett eget prestandaanalysverktyg Trade Companion


Det ledande företaget BDSwiss för finansiella tjänster med flera tillgångar har tillkännagett lanseringen av sitt egenutvecklade prestationsanalysverktyg – Trade Companion. Designad för att ge handlare den insikt de behöver för att övervaka, analysera och förbättra deras personliga prestanda, Trade Companion är det senaste tillskottet till BDSwiss omfattande handelsverktygsarsenal.

Sedan starten 2012 har BDSwiss uppmärksamt lyssnat på feedback och behov från sina handlare, i ett försök att diversifiera och förbättra deras handelsupplevelse; och medan handlare länge har haft tillgång till ett stort antal hjälpmedel för att analysera och tolka marknadstrender, saknade de ett verktyg som erbjöd personlig analys av realtidsdata som härrör från deras egen handelsprestanda. För att möta detta behov har BDSwiss Business Intelligence-team konceptualiserat, designat och utvecklat Trade Companion.

Efter rigorösa tester och lanseringen av en beta-fas till en utvald grupp av BDSwiss-kunder, är Trade Companion nu tillgängligt exklusivt för VIP- och Raw-kontoinnehavare som en gratis virtuell handelsmentor.

Ett banbrytande verktyg för personlig analys

Trade Companion tillåter BDSwiss befintliga handlare att observera underliggande mönster i sin handel. Genom att undersöka sina egna trender, såsom deras “vinst-förlustprocent”, “utbetalningar” och “mest omsatta tillgångar”, kan handlare nu förfina sina handelsstrategier och få ut det mesta av potentiella marknadsinträde när de dyker upp.

Trade Companion utvärderar stängda positioner och presenterar dessa personliga analyser i omfattande, enkla diagramformat. Syftet med detta innovativa verktyg är att erbjuda handlare en översikt över deras handelshistorik och prestanda genom att visa deras föredragna handelstider, mest använda positionstyper och mer.

Tillgänglig direkt på BDSwiss Dashboard, Trade Companion utrustar handlare med nyckelprestandamått, inklusive:

Tillgångsanalys: En omfattande analys av vilka tillgångar som resulterade i handelsvinster och/eller förluster under en viss tidsram, tillsammans med utbetalningar. Detta gör att handlare kan fatta välgrundade beslut om vilka tillgångar som ska inkluderas i sina portföljer och var de ska allokera medel.

Personlig handelshistorik: En översikt över volym, utbetalningar och lönsamhetsförhållanden som hjälper handlare att förstå vilka tillgångsklasser de handlat mest och vilka affärer som resulterade i maximala vinster. Eftersom CFD:er tillåter handlare att få tillgång till möjligheter på både stigande och fallande marknader, kan analys av vilka positioner som presterade bättre hjälpa handlare att planera sina nästa drag mer effektivt.

Analys av handelns varaktighet och tider: Med mängder av användbar data, såsom inverkan av marknadsöppningstider på handelsresultat, varaktighet och lönsamhet för öppna affärer, ordertyper och mer, kan dessa nyckelmått hjälpa handlare att identifiera vilka handelstider, marknadssessioner och ordertyper har gynnade dem mest och är bäst lämpade för deras handelsstrategier.

Engagerad i att tillgodose handlarnas behov

Med sofistikerade plattformar och en mängd olika handelsverktyg, förnyar BDSwiss alltid i ett försök att hjälpa sina handlare och partners att få ut det mesta av de globala finansmarknaderna. Tilldelad “Bästa marknadsundersökningsleverantör 2021” av FxScouts, anser företaget att de mest strategiska handelsbesluten är ett resultat av ordentlig forskning och utbildning.

BDSwiss senaste verktyg, Trade Companion, erbjuder handlare de personliga insikter de behöver för att identifiera sina förbättringsområden, handla med större självförtroende och låsa upp deras verkliga potential.

BDSwiss Chief Commercial Officer, Manos Iosifakis kommenterade lanseringen:

“Vi tenderar alla att ha en partisk syn på vår egen prestation. Vårt beslutsfattande är mindre rationellt än vi tror, ​​och det är där Trade Companion kommer in. Trade Companion kan ses som en slags virtuell privat handelsmentor, och vi är glada över att kunna erbjuda våra kunder ett unikt verktyg som gör det möjligt för dem att vinna djupa personliga insikter i sina egna handelsmönster och prestationer så att de kan etablera mer framgångsrika vanor.

Att ha tillgång till en visuell representation av handelsprestanda är användbart för att analysera personliga handelsmönster och för att identifiera vilka delar av ens strategi som behöver justeras. Som det enda verktyget i sitt slag på marknaden är Trade Companion ett bevis på vårt långvariga engagemang för våra kunders framgång och våra kontinuerliga ansträngningar för att erbjuda de mest moderna handelsverktygen som finns på marknaden.”

BDSwiss är en ledande finansiell tjänstegrupp av reglerade enheter som erbjuder skräddarsydda CFD-handels- och investeringsprodukter till mer än 1,5 miljoner registrerade kunder i över 180 olika länder. Sedan starten 2012 har BDSwiss tillhandahållit förstklassiga produkter, ett brett utbud av plattformar, konkurrenskraftiga priser och snabb utförande på mer än 1 000 underliggande instrument inklusive ledande företagsaktier och ETF:er med direkt marknadstillträde samt hundratals CFD:er inklusive valuta, aktier, råvaror och index. BDSwiss följer ett strikt regelverk och driver sina tjänster på en global skala under ett antal olika licenser och registreringar.
Source link