Återinvestera BTC med Super Fast Lightning Network Transfer

[ad_1]

simplefx_article

Lära sig hur skydda din kryptovaluta -portfölj när priserna sjunker, och hur maximera dina vinster under en tjurmarknad. SimpleFX -appen har just lanserats Lightning Network -betalningar och ger bort $ 1000 bara för att handla någon tillgång i september.

September har varit en berg- och dalbana för kryptovalutainvesterare. Om du håller Bitcoin fick du först 12% när valutan gick upp till 52 837 dollar bara under de första sex dagarna i månaden, bara för att krascha -11% nästan vidrör $ 42k support på tisdag, 6 september. Det är inget roligt för dem som just kommit in på kryptomarknaden.

Även om sådana prisrörelser kan vara smärtsamma för oerfarna kryptovaluta -investerare, vet veteraner att det bara är en del av spelet. De vet också att det finns ett beprövat sätt att hantera försäljning av kryptovaluta. Allt du behöver göra är återinvestera dina mynt.

Med appen SimpleFX för handel och investeringar kan du skydda dina tokens från fallande priser utan att sälja någon av dem. Hur? Du kan öppna en kort position på någon av 15 kryptovalutor när du känner att marknaden är överköpt. Du kan också investera i aktier, forex, råvaror, guld, silver och mer.

Du behöver inte återinvestera alla dina kryptotillgångar. Du kan använda hävstång istället. Med SimpleFX kan du öppna en position 2x, 5x, 100x eller till och med 500x större än insättningen. Om du äger $ 10 000 i BTC räcker det med att återinvestera bara $ 1000 eller till och med $ 500 för att vara säker och “bära marknadssäkerhet”.

Detta fungerar också under en tjurmarknad. Du kan investera en del av dina kryptovalutor med SimpleFX. De stöder över 20 tokens och 30 fiat -valutor. Om du äger Ether kan du använda deras unika Stake & Trade -konton. Du får upp till 8,55% april på din ETH 2.0 -insättning och använder fortfarande de låsta poletterna för handel!

SimpleFX -handelskonton fungerar över hela världen. Det finns inga minsta insättningar, och nu kan du skicka och ta emot dina Bitcoins utan avgifter, som SimpleFX stöder Lightning Network, en andra skiktslösning som möjliggör omedelbara transaktioner med så låga avgifter som 0,05 USD. Läs mer om plånböcker som använder Lightning Network -protokollet och hur du gör LN -betalningar med din mobil. Det är faktiskt enkelt, folk i El Salvador betalar redan i barer och matvaror med bitcoins via Lightning Network.

Prova SimpleFX nu och tjäna $ 1000 bara för handel med appen. Det är ett begränsat erbjudande som bara gäller i september.

Om SimpleFX

SimpleFX är en känd handelsapp som har funnits sedan 2014. Var en av de första mäklarna som erbjuder kryptovaluta -konton. Du kan registrera dig för Bitcoin, Ethereum, Binance Coin -konton med bara ett e -postmeddelande.

SimpleFX syfte är att tillhandahålla det enklaste sättet att handla globalt. SimpleFX är mobil-först, men du kan använda samma app på alla enheter. Handla med SimpleFX WebTrader, inbyggd iOS-, Android- eller Huawei -app eller MetaTrader4.

Med bara din e -postadress kan du också bli en SimpleFX -partner. Du behöver inte sätta in en enda cent för att börja tjäna livstidsintäkter (upp till 50%) från dina hänvisningslänkar.

Registrera dig på SimpleFX med ett e-postmeddelande, prova och åk på de ständigt spännande globala finansmarknaderna.

[ad_2]

Source link