APEX-aktier är nu tillgängliga för elektronisk handel via Hargreaves Lansdown

[ad_1]

Aquis Exchange PLC (LON:AQX) meddelar att APEX-aktier nu är tillgängliga för handel elektroniskt på Hargreaves Lansdowns handelsplattform.

Aquis kommenterade:

“Eftersom nästa generations börs ständigt pressar på för att omforma kapitalmarknaderna, vill vi tacka Hargreaves Lansdown för deras stöd och ser fram emot att arbeta nära med teamet där för att lägga till våra ACCESS-aktier i sinom tid.”

I en kommentar om utvecklingen sa Aquis Exchange, VD Alasdair Haynes:

“Jag är mycket glad att Hargreaves Lansdown nu inkluderar vissa AQSE-aktier för elektronisk handel på sin plattform. Jag vet att det finns stor efterfrågan från kunderna på detta och vi ser fram emot att programmet utökas till att omfatta många fler AQSE-aktier så snart som möjligt. Det är viktigt för allmänheten att enkelt, effektivt och, avgörande, på lika villkor som varandra, kunna få tillgång till aktierna som är noterade på Storbritanniens två börser.”

Tom Lee, Head of Trading Proposition, Hargreaves Lansdown, sa:

“Som marknadsledare fortsätter vi att utveckla och digitalisera vår handelstjänst och att erbjuda APEX-aktier via en enkel onlineupplevelse speglar våra ambitioner att omdefiniera spar- och investeringsupplevelsen för investerare.”

AQSE är hem för över 100 värdepapper och har välkomnat 11 nya företag till sin tillväxtmarknad hittills i år, med många fler på gång. Som en division av det ledande börstjänstföretaget, Aquis Exchange PLC, är AQSE en verksamhet som stöds av ett robust regelverk, övervakat av FCA, och har en stark servicekultur.


[ad_2]

Source link