Andrea Remyn Stone lämnar rollen som LSEG Group Head, Data & Analytics

[ad_1]

London Stock Exchange Group plc (LSEG) meddelar idag att Andrea Remyn Stone har beslutat att lämna sin roll som Group Head, Data & Analytics av ​​personliga skäl. Hon kommer att vara kvar som rådgivare till LSEG tills hon slutar i höst.

David Schwimmer kommer att leda Data & Analytics tills processen att identifiera en ny koncernchef, Data & Analytics avslutas.

Under tiden kommer följande roller att rapportera till David Schwimmer från 1 juli:

  • Produktlösningar: Phil Cotter, för närvarande Group Head of Customer and Third-Party Risk, har utsetts till tillfällig chef för produktlösningar i Data & Analytics-divisionen.
  • Försäljning & Key Account Management: Ron Lefferts, Group Head of Sales & Account Management, kommer att fortsätta att leda data- och analysteamen för försäljning och LSEG.

David Schwimmer, VD sa:

“Med det betydande bidrag Andrea har gjort är vår Data & Analytics-verksamhet i bra form och fortsätter att prestera bra. Det är en ära till Andrea och talangen hon har utvecklat i teamet att vi är i en stark position för att hantera denna omställning och fortsätta driva tillväxt. Vi önskar alla Andrea lycka till i framtiden.”

Andrea Remyn Stone

Andrea Remyn Stone gick med i LSEG när Refinitiv-LSEG-transaktionen slutfördes i januari 2021, efter att ha varit Chief Customer Proposition Officer på Refinitiv.

Hon var tidigare Chief Strategy Officer på Dealogic och tillbringade fem år på Bloomberg som Global Head of Strategy and Corporate Development. Hon har haft ledande befattningar på Standard & Poor’s och McGraw Hill och var tidigare aktieanalytiker och handlare på Lehman Brothers.

Andrea Remyn Stone har en MBA i finans från Wharton School och BA från Duke University.


[ad_2]

Source link