Admirals blir tröjsponsor för den estniska klubben FCI Levadia Tallinn


Estland-baserade Retail FX- och CFD-mäklargruppen Admirals har meddelat att de har blivit en strategisk partner och huvudsponsor för den lokala fotbollsklubben och nationella mästaren FCI Levadia Tallinn.

Sergei Hohlov-Simson, VD på FCI Levadia Tallinn sa:

“Vi är glada att kunna meddela att en av de mest framgångsrika globala handelsplattformarna, Admirals, har anslutit sig till fotbollsklubben FCI Levadia. Precis som vår fotbollsklubbs historia kan beräknas med ett tvåsiffrigt tal, är Admirals ett av de längst drivna och starkaste företagen inom sitt affärssegment. Admirals verkar på den internationella marknaden och har visat sig vara en pålitlig partner och ett pålitligt företag. Vi hoppas verkligen att samarbetet mellan oss kommer att bli ett långsiktigt och respektfullt partnerskap.”

Sergei Bogatenkov, VD för Admirals Group AS, kommenterade:

“Fotboll har alltid en viktig plats i Estlands idrottshistoria. Som representant för amiralerna är jag mycket glad över att vi kan vara bakgrundsstyrkan för de regerande mästarna i Estland. För en fotbollsklubb med många ambitiösa planer, bra spelare, tränare och ett sparsamt lag. Som idrottare kan FCI Levadia vara en motivator för både unga och erfarna unga idrottare som går in i den första träningen samt gamla välkända spelare, och förenar idrottspubliken både hemma i Estland och långt utanför gränsen. Jag hoppas att Estlands position på idrottens världskarta kommer att bli ännu mer markerad med vårt gemensamma samarbete. Länge leve estnisk fotboll!”Source link