Adel Jibrin går med i VertexFX-utvecklaren Hybrid Solutions som VD

[ad_1]

Programvaruleverantör för onlinehandel och utvecklaren av VertexFX Trader-plattformen Hybrid Solutions har tillkännagett att den har nått milstolpen på 20 år i drift, och har utökat sitt ledningsteam genom att anställa FX-industriveteranen Adel Jibrin (bilden uppe till höger ovan) som VD och Managing Partner.

Adel Jibrin, baserad i Dubai, ansluter sig till Hybrid Solutions efter att ha tillbringat de senaste sex månaderna som chef för Dubai-representantkontoret för Jordaniensbaserade, arabiskspråkiga marknadsfokuserade Retail FX-mäklare INGOT Brokers. Före INGOT arbetade Mr. Jibrin i en mängd olika seniora försäljnings- och chefsroller på ett antal Retail FX-varumärken under det senaste decenniet, inklusive MultiBank Group, One Financial Markets, Alpari och Accuindex.

Akram Majed (bilden överst till vänster), grundare av Hybrid Solutions, kommenterade företagets senaste tillskott till teamet:

“Vi är glada över att ha Adel Jibrin till oss som vår nya VD och Managing Partner. Han har lång erfarenhet av att arbeta med globala finansmarknader och onlinehandelsföretag från både teknik- och mäklarsidan. Adel förstår fullt ut målen och utmaningarna med en växande mäklarfirma och kommer att kunna erbjuda de bästa och mest skräddarsydda lösningarna för finansiella institutioner som vill utöka sitt tjänsteutbud.”

Adel Jibrin, nyutnämnd VD och Managing Partner på Hybrid Solutions kommenterade sitt senaste drag:

“Jag är glad över att ansluta mig till Hybrid Solutions, ett företag som nyligen har firat 20-årsjubileum. Vi är intensivt fokuserade på att göra den senaste marknadsledande handelsteknologin tillgänglig för Forex- och CFD-mäklare på det mest anpassningsbara och exklusiva sättet som möjligt. Inom denna roll kommer jag också att fördubbla teamet för att växa avdelningarna med fokus på säkerhet, teknisk utveckling och att göra onlinehandel så användarvänlig som möjligt för alla våra kunder.”

Hybrid Solutions handelsplattform VertexFX är ett toppmodernt onlinehandelssystem som introducerats som ett paket med holistiska lösningar för att tillgodose behoven hos en mäklares backoffice, klienthandelsstation och serversida. Den är lämplig för marknadsgaranter, clearinghus, mäklarfirmor och andra handelsrum. Hybrid Solutions finns på över tio olika språk och verktyg för att utveckla handelsgränssnitt och kommunikationsinnehåll, och för att leverera dem som ett enda paket som kallas VertexFX Trader. Handelsplattformen garanterar flexibilitet, tillförlitlighet och säkerhet.


[ad_2]

Source link