ActivTrades samarbetar med Conv.rs för att stärka kundengagemang


Forex-mäklaren ActivTrades har tillkännagett ett partnerskap med Conv.rs, en personlig plattform för kundengagemang som hjälper företag att förbättra inkommande kommunikation och öka engagemanget med kunder.

Det nya partnerskapet kommer att tillåta ActivTrades att bättre engagera sig med sina kunder. Det ger handlare möjlighet att nå en ActivTrades-representant direkt från deras valfria meddelandeprogram som WhatsApp, Telegram eller Facebook Messenger.

Alessandro Gho, direktör för ActivTrades, kommenterade:

“Att kunna svara i tid är vad som skulle kunna skilja alla företag från konkurrenterna. Vi lever i tider då konversationer digitaliseras och att utnyttja den kraften ger oss möjlighet att kommunicera med våra kunder mer effektivt. Conv.rs kommer att tillåta oss att inte bara förbättra hur vi pratar med kunder, utan också öka deras engagemang i vårt varumärke.”

Han lade till,

“Vi letade efter en enkel att implementera, kodfri affärsapplikation, och Conv.rs var det rätta valet. Vi är stolta över möjligheten att nå fler kunder, snabbare och på ett mer effektivt sätt. Conv.rs dess chattlösningar gav oss en oöverträffad fördel.”

Enis Mehmet, CCO för Conv.rs, kommenterade vidare,

“Med ActivTrades som har flera platser som betjänar olika språk, behövde vi arbeta nära teamet för att korrekt kartlägga deras specifika behov. Tack och lov var de en fröjd att arbeta med, och hand i hand med Conv.rs-tekniken kunde vi distribuera den enkelt. ActivTrades kan nu träffa sina kunder där de är, oavsett var de är.”

Source link