Abdulghani Khattab kommer till BDSwiss som chef för marknadsföring MENA Region


Den ledande FX- och CFD-mäklaren BDSwiss har meddelat att Abdulghani Khattab har anslutit sig till mäklarhuset som marknadschef för MENA-regionen.

Abdulghani Khattab kommer till BDSwiss efter att ha arbetat i seniora marknadsföringsroller på Accuindex och MultiBank Group.

Daniel Takieddine, VD för BDSwiss MENA Region kommenterade:

“Vi är glada över att kunna välkomna Abdulghani till vårt snabbt växande marknadsföringsteam. MENA-regionen blir ett större fokus för BDSwiss med vår kundbas som snabbt och organiskt expanderar i denna del av världen. Abdulghani har med sig omfattande marknadsföringserfarenhet och en gedigen bakgrund inom valuta- och CFD-investeringstjänster. Han kommer att vara ovärderlig för att se till att våra framtida tillväxtplaner blir verklighet.”

Abdulghani Khattab, chef för marknadsföring BDSwiss MENA Region sa:

“BDSwiss har ett enastående rykte inom onlinehandelsbranschen. Jag är glad över att vara en del av en organisation med imponerande tillväxtplaner. Jag är glad att kunna bidra till dessa med min branscherfarenhet och marknadsföringskunskap för att säkerställa att de blir en stor framgång.”

Denna nya anställning kommer efter att BDSwiss nyligen rekryterat branschveteranen Daniel Takieddine som VD för MENA-regionen och Osama Al Saifi som försäljningschef för samma territorium.

BDSwiss är en ledande finansiell tjänstegrupp av reglerade enheter, som erbjuder skräddarsydda CFD-handels- och investeringsprodukter till mer än 1,5 miljoner registrerade kunder i över 180 olika länder. Sedan starten 2012 har BDSwiss tillhandahållit förstklassiga produkter, ett brett utbud av plattformar, konkurrenskraftiga priser och snabba utförande på mer än 1 000 underliggande instrument inklusive ledande företagsaktier och ETF:er med direkt marknadstillgång samt hundratals CFD:er inklusive valuta, aktier, råvaror och index. BDSwiss följer ett strikt regelverk och driver sina tjänster på en global skala under ett antal olika licenser och registreringar.Source link