24 Exchange genomför de första NDF-affärerna med kryptovaluta


24 Exchange tillkännagav idag att de slutförde sin första kryptovaluta NDF (non-deliverable forward)-affärer på sin plattform som involverar ED&F Man Capital Markets, XBTO och QCP i februari. Företaget förväntar sig att ytterligare deltagare i tidiga krypto-NDF-handel inkluderar Jane Street och andra.

24 Exchange, som erbjuder institutionell handel med både kryptovaluta och valuta på en plattform, är banbrytande på en institutionell marknad för handel med krypto-NDF och Spot-kryptotillgångar.

Dmitri Galinov, 24 Exchange VD och grundare, sa,

“Genom att slutföra den första krypto elektroniska NDF-handeln någonsin på vår multi-tillgångsplattform, ligger 24 Exchange i framkant när det gäller att skapa institutionella marknader för kryptohandel. Vi är glada över att kunna erbjuda våra kunder en pålitlig, sömlös och lågkostnadsplattform för att underlätta krypto-NDF-handel utöver våra Spot-kryptohandelserbjudanden, FX NDF-handel och FX Spot. Vi gratulerar våra partners till att vara de första krypto-NDF-handlare på vår plattform och ser fram emot att underlätta många fler sådana affärer i framtiden med institutioner som vill investera i kryptotillgångar.”

XBTO:s strategichef Nicolas Genechesi sa,

“XBTO har en kärnkultur av att stödja innovativa plattformar och produkter inom ekosystemet för digitala tillgångar. NDF:er kommer att vara en viktig inkörsportprodukt för traditionella finansinstitutioner till bredare adoption av digitala tillgångar, och 24X har skapat en visionär plattform för att odla denna framväxande marknad. Vi är glada över att kunna utnyttja vår infrastruktur och marknadsexpertis för att delta som nyckellikviditetspartner och motpart i den första NDF-transaktionen med kryptovaluta.”

Plattformens första produktion av sina krypto-NDF-affärer banar väg för kunder att utnyttja 24 Exchanges utbud av tjänster för att göra affärer i det digitala tillgångsutrymmet och hjälper Tier 1-institutioner (banker, icke-banker, hedgefonder) att få tillgång till denna likviditet.

24 Exchange lämnade nyligen in en slutlig ansökan om formulär 1 till US Securities and Exchange Commission om en licens för att skapa en ny nationell börs som skulle tillåta 24/7/365 handel med amerikanska värdepapper.Source link