21Shares introducerar S&P Risk Controlled Bitcoin och Ethereum Index ETP:er

[ad_1]

21Shares AG tillkännagav idag noteringen av två nya ETP:er på SIX Swiss Exchange, för att erbjuda investerare exponering mot de största kryptovalutorna – Bitcoin och Ethereum – samtidigt som de fokuserar på mindre volatilitet.

Dessa två ETP:er är de senaste produkterna i 21Shares Crypto Winter Suite – en uppsättning produkter som är utformade för att hjälpa investerare att klara av björnmarknaden.

21Shares S&P Risk Controlled Bitcoin Index ETP (SPBTC) och 21Shares S&P Risk Controlled Ethereum Index ETP (SPETH) ger exponering mot deras namnge kryptovaluta samtidigt som de siktar på en volatilitetsnivå på 40%. Med kryptovalutor, inklusive Bitcoin och Ethereum, föremål för höga volatilitetsnivåer, är 21Shares senaste index-ETP utformade för att mildra den volatiliteten genom att dynamiskt ombalansera – allokera mer tillgångar till USD när volatiliteten i Bitcoin eller Ethereum ökar eller vice versa.

Produkterna uppnår detta genom att försöka replikera S&P Dow Jones Indices riktmärken som kontrollerar risken genom att justera exponeringen mot det underliggande indexet och dynamiskt allokera till amerikanska dollar.

Både 21Shares S&P Risk Controlled Bitcoin Index ETP och 21Shares S&P Risk Controlled Ethereum Index ETP är noterade idag på SIX Swiss Exchange och tillgängliga för investerare i USD.

Dagens tillkännagivande följer nära lanseringen av 21Shares Bitcoin Core ETP, den första produkten i 21Shares Crypto Winter Suite, som är utformad för att erbjuda lågkostnadsexponering mot Bitcoin som den lägsta kostnaden fysiskt backade Bitcoin ETP i världen. 21Shares lanserade också världens första USD Yield ETP i maj, föregås av lanseringen av två nya krypto-ETF i Australien och världens första Bitcoin och Gold ETP på SIX Swiss Exchange.

Dessutom publicerade 21Shares nyligen det sjätte numret av sin State of Crypto Report, som utforskar aktuella trender inom kryptoindustrin och vad investerare gör för att framgångsrikt optimera sina kryptoportföljer.


[ad_2]

Source link